گروه صنعی آسانسور و پله برقی بهران | اطلاعات عمومی | موتور گیربکس آسانسور
همه چیز درباره ی موتور گیربکس آسانسور
موتور قطعا مهم ترین قطعه هر دستگاه صنعتی است. این نکته در مورد اسانسور هم صدق میکند. یکی از مهم ترین و اصلی ترین نوع موتورهای آسانسور، موتورهای گیربکس هستند. در سیستم آسانسور کلیهی عملیات جابجایی کابین برعهده موتور آسانسور است. در واقع نیرویی که لازم است تا آسانسور جا به جا شود از طریق موتور آسانسور تامین میشود. البته اجزای دیگری همچون فلکه گیربکس و ترمز الکتریکی نیز در این عملیات تاثیر گذار است. در این مقاله شما را با تمام نکات موتور گیربکس آسانسور آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
موتور گیربکس آسانسور چیست؟
برای شناخت درست موتور گیربکس ابتدا باید اجزا و ماهیت کارکرد آن را بشناسیم. در واقع هستهی اصلی آسانسورها، موتور و گیربکس آنها میباشد. موتورهای آسانسوری که با استفاده از سیستم نیروی کششی کار میکنند دو دسته هستند؛ موتورهای گیربکس دار و موتورهای بدون گیربکس (گیرلس). اما باید بگوییم که نوع گیربکس دار آن نیز خود دو دسته هستند. موتور گیربکس با توجه به نوع کاربری و درایو راه انداز جریان AC، به صورت تک سرعته و دو سرعته تولید میشود. تمام موتورهای آسانسور دارای فلکه ای برای نصب کابل بکسل است. این فلکه (یا پولی) نیروی حرکت وزنهی تعادل را به حرکت کابین تبدیل میکند. تفاوت موتور گیربکس آسانسور تک سرعته و دو سرعته در نحوهی شروع حرکت آسانسور و نحوه ی ایستادن آن است. درباره تفاوت این دو موتور گیربکس در مقاله های آینده بهران بخوانید.
مشخصات فنی موتور گیربکس
این موتورها انرژی الکتریکی اولیه را که از طریق موتور الکتریکی تامین میشود، به توان مکانیکی که در سیستم انتقال قدرت استفاده میشود تبدیل میکند. آسانسورها معمولا از یک موتور الکتریکی و یک گیربکس حلزونی تشکیل شدهاند که گیربکسهای حلزونی شامل یک چرخ دنده مارادون و یک چرخ دندهی حلزونی هستند. این چرخ دندهها نه تنها سرعت کشش پولی را کاهش میدهند، بلکه میتوانند جهت چرخش آن را نیز تغییر دهند. کاهش سرعت چرخش که به وسیلهی گیربکس کاهندهی سرعت انجام میشود، سبب افزایش گشتاور خروجی خواهد شد.
در نتیجهی این عملیات، این توانایی در آن به وجود میآید که اشیای سنگین تری را با توجه به قطر پولی، بلند و جا به جا کند. دلیل به کارگیری گیربکس حلزونی در کاربری آسانسور به دلیل فشردگی بیشتر و افزایش ایستایی در برابر بارهای ضربهای است. علاوه بر این، میتواند به راحتی با شفت موتور آسانسور کوپل شود.
👈اطلاعات فنی موتور گیربکس آسانسور بهران👉
نحوه حرکت موتور گیربکس
با فشردن شاسی آسانسور، الکتروموتور راه اندازی میشود. این امر باعث میشود گیربکس موتور، سیم بکسل را جابجا کند. در نتیجه وزنهی تعادل خلاف جهت کابین شروع به حرکت میکند. بنابراین در این نوع گیربکسها تنها الکتروگیربکس سبب حرکت سیم بکسل نخواهد شد، بلکه وزنهی تعادل به حرکت آن کمک خواهد کرد. نحوهی عملکرد موتور گیربکس آسانسور به این صورت است که توان مکانیکی اولیه را به توان مکانیکی قابل استفاده در سیستم تبدیل میکند. اصطکاکی که بین طناب و شیار قرقرههای روی پولی(فلکه) وجود دارد، سبب ایجاد نیروی کششی بین درایو کششی و طناب خواهد شد.
اجزاء موتور گیربکس آسانسور
-
- الکتروموتور
-
- گیربکس
-
- فلکه یا پولی گیربکس
-
- ترمز الکتریکی
خط تولید موتور گیربکس آسانسور بهران
در گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران 14 نوع موتور آسانسور از توان 5.5 کیلووات تا توان های بالا مانند 19.2 کیلو وات در مدل های تک سرعته و دو سرعته و با سرعت های 1 تا 1.6 متر بر ثانیه و نیز با سرعت های سفارشی در حال تولید و ارائه به مشتریان می باشد .
این موتورگیربکس ها برای انواع آسانسورهای مسکونی، بیمارستانی و باربری در ارتفاع و ظرفیت های کم تا زیاد مورد استفاده قرار میگیرد.
تمامی قطعات موتورگیربکس بهران جهت افزایش کیفیت با دستگاه های CNC هشت محور،همزمان کنترل و تراش ماردون که با دقت 3 میکرون ماردون را تراش میزند . تست میگردند
تولید قطعات موتورگیربکس بهران به طور کامل بر اساس استاندارد های کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا و آلمان میباشد برای مثال سخت کاری موتورگیربکس های بهران مانند آلمان و ایتالیا در حدود 50 راکول میباشند.
(سختی راکول (به انگلیسی: Rockwell Hardness) یکی از معیارهای سختی است)
فلکه های موتور گیربکس بهران به دلیل طراحی ویژه و نوع ریخته گری که صورت گرفته است ضد سایشی بوده و در صورت نصب بصورت صحیح و تنظیم فشار سیم بکسل ها کمترین خوردگی را داشته و به همین جهت موجب افزایش طول عمر سیم بکسل ها نیز میشوند .کلیه مراحل رنگ کاری و مونتاژ موتورگیربکس بهران به صورت تمام اتوماتیک انجام میگردد که این امر موجب کاهش خطا و بالا بودن کیفیت تولید در تمامی موتورها میشود.
انجام تست های آزمایشگاهی برای موتورگیربکس های بهران ، نه به صورت رندوم بلکه به صورت 100 درصدی برای تمام موتورگیربکس ها انجام میگردد.
مزایای موتور گیربکس آسانسور بهران
تمام قطعات استفاده شده در موتور گیربکس آسانسور بهران ، از جمله موتورالکتریکی ، ماردون ، دنده برنجی و … تولید شده توسط بهران میباشد.
موتور آسانسور دوسرعته بهران ، با دو نوع سیم پیچ دور کند و تند با توان های مختلف تولید میشود.
نمودارحرکتی این نوع موتورها به صورت خطی است این بدان معناست با دراختیار داشتن دونوع کلاف سیم پیچی دورتند با سرعت 1470دوربر دقیقه و کلاف دور کند با سرعت 300دوربر دقیقه عملیات حرکت کابین در چاه رقم میخورد.
عملکرد این نوع موتورها به صورتی است که با ورود برق مستقیم(برق سه فاز) به کلافهای دور تند ، موتورکابین شروع به حرکت کرده و قبل از رسیدن به تراز طبقه ، دور کند موتور وارد مدار میشود و در نهایت کابین به آرامی توقف می کند.
درموتورهای دوسرعته(AC2) ،فلایویل وظیفه بالانس بین شفت موتور و بخش روتور را برعهده داشته که سبب عملکرد بهتر موتورگیربگس ودرنهایت حرکت مطلوب در استپ و استارت کابین آسانسور میشود.
در ادامه به معرفی برخی مزایای این محصول می پردازیم:
- گارانتی سه ساله موتور گیربکس آسانسور بهران
- تولید موتور آسانسور با تجربه سی و سه ساله در تولید
- قیمت بسیار مناسب موتور آسانسور با توجه به کیفیت
- تولید قطعات با استفاده از به روز ترین دستگاه های CNC
- خدمات پس از فروش در دسترس با توجه به موجود بودن قطعات موتور آسانسور
- استهلاک کمتر به دلیل استفاده متریال و آلیاژهای منحصر به فرد متناسب با استانداردهای روز دنیا
- مصرف انرژی کمتر نسبت به محصولات مشابه بدلیل ساختار سیم پیچ استاتور و هسته روتور در بخش الکتروموتور
- استفاده ازآلیاژ چدنی با کیفیت بالا در ساخت بدنه موتور
- فلکه اصلی ضد سایش
- سیستم تعلیق یک یه یک
- صدا و لرزش بسیار پایین
- راندمان کاری فوق العاده بالا
- قابلیت استفاده در ظرفیت کابین بالا و شرایط پر ترافیک
👈جهت خرید موتور گیربکس بهران به صورت مستقیم و بی واسطه کلیک کنید.👉
موارد مصرف موتور گیربگس آسانسور
بیشترین مورد مصرف این نوع موتورها در ساختمانهای با تعداد طبقات کم و ظرفیت های بالاست برای مثال به ساختمان های مسکونی و پاساژهای تجاری وپارکینگهای طبقاتی میتوان اشاره کرد.
قیمت موتور گیربکس آسانسور
عوامل متعددی در قیمت موتور گیربکس دخیل هستند. از این عوامل میتوان به توان موتور گیربکس، سرعت موتور گیربکس و برند انتخابی اشاره کرد. طبیعی است که هرچه ترافیک مصرف ساختمان شما بالاتر باشد نیازمند موتور قوی تری برای آسانسور خود هستید. به همین ترتیب هزینه شما افزایش میابد.برند انتخابی شما هم تاثیر بسزایی در قیمت موتور گیربکس دارد. البته در حال حاضر موتورهای گیربکس تولید کشور خودمان، ایران، از کیفیت بالایی برخوردار بوده و دارای قیمت مناسبی است. گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران در تلاش بوده تا کیفیت موتورهای اروپایی را در موتور گیربکس خود منعکس کند. گروه صنعتی بهران با باور به مهندسان توانمند ایرانی تحت مدیریت مدیرانی شایسته توانسته است علاوه بر بازار داخلی در بازارهای جهانی نیز نقش تاثیرگذاری ایفا کند. بنابراین شما با انتخاب موتور گیربکس بهران کیفیت جهانی را به خانه میبرید.
👈درباره ایمنی آسانسور بخوانید.👉